Acum citesti
Nou pentru 2015 – Lapierre X-Control cu cadru nou

Dispunând de un cadru complet nou bicicleta de cross country / maraton Lapierre X-Control este acum trimisă în concursuri. Geometria noului cadru din aluminiu are 100mm cursă şi permite roţi de 27,5 inch. Pentru control şi mai bun unghiul furcii s-a modificat la 68 grade, iar partea frontală a cadrului a devenit cu 20% mai rigidă.

lapierre 2015 1

La teste Lapierre X-Control s-a dovedit a fi cea mai eficientă pe urcări. Şi pe coborâri a funcţionat bine însă cu ceva compromisuri la partea de agilitate. Modelele X-control vor fi 3 la număr însă preţurile nu au fost încă stabilite.

Modelele populare Lapierre Zesty (pentru trail şi all-mountain) la fel ca şi Lapierre Spicy (enduro) au suferit doar modificări minore, pentru 2015 adăugându-se doar mici inovaţii tehnice.

lapierre 2015 2 lapierre 2015 3

Pentru anul viitor Lapierre Zesty vine cu o furcă RockShox Pike 35mm, până acum fiind folosite cele de 32mm. În plus de anul viitor Lapierre va dispune de roţi Sram Roam şi angrenaje Race Face Turbine.

Lapierre a investit serios şi pe segmentul mtb-urilor electrice. Pentru 2015 avem nu mai puţin de 7 modele Overvolt. Serios pentru că înainte nu existau decât un hardtail electric şi un full suspension.

lapierre 2015 4

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 + eleven =