Acum citesti
Nou din Scoţia – fat bikeul Shand Tumshie

În America fat bike-ul este la el acasă. Nu ştim dacă din cauza faptului că aproape 70% din populaţie este obeză sau pur şi simplu pentru că americanilor le plac lucrurile mari şi inutile. Însă şi Europa se mândreşte cu o serie întreagă de biciclete fat.

Spre exemplu din Scoţia avem noua Shand Tumshie care cu anvelopele sale de 26×4.8 chiar are sens daca ne gândim cum ar fi să pedalezi prin mlaştinile pline de istorie din nordul Angliei. Tumshie este primul fat bike al companiei, iar cadrul se foloseşte de dropouturile Paragon Polydrop pentru a oferi compatibilitate transmisiilor SS, Geared şi chiar Rohloff pe curea.

fat bike Shand Tumshie 01

Cadrul este fabricat din ţevi de oţel Columbus Niobium tratate la cald, gândit fiind şi pentru furci cu suspensie. Rulmentul pedalier este 100mm PF30, ax spate 170mm, head tube de 44mm, o greutate de 2,1 kg pentru cadru şi o degajare pentru a folosi anvelope de 26 inch de până la 4.8.

fat bike Shand Tumshie 02

Preţurile sunt de 995 £ pentru cadru, 1.100 £ pentru cadru şi furcă sau 3.250 £ pentru o bicicletă echipată complet şi cu transmisie Rohloff Gates pe curea.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 − 3 =