Acum citesti
Modelul pentru DH Specialized Demo a primit modificări în mijlocul sezonului

După o reproiectare totală în 2020, modelul pentru DH cu roți de 29 Specialized Demo a primit mici îmbunătățiri, care îi permit să fie folosit cu roți de dimensiuni diferite. Folosind un flip chip și o geometrie adaptată, bicicleta oferă acum cinematică excelentă indiferent de dimensiunea roții din spate.

Specialized Demo poate folosi dimensiuni diferite de roți în spate, iar pentru asta chainstay-urile au încorporat un flip chip cu trei poziții pentru pivotul posterior.

Pe poziția scurtă, bicicleta e optimizată pentru roți de 27.5. Pe poziția lungă e adaptată pentru 29. La mijloc, bicicleta poate fi folosită cu ambele tipuri de roți, în plus o a treia poziție oferind practic încă o variantă de personalizare. Diferența între pozițiile lungă și scurtă e de 10 mm, lungimea chainstay-urilor variind între 348 și 358 mm.

În rest, cadrul e identic cu cel anterior. Geometria se schimbă puțin în funcție de poziția pivotului posterior și e în funcție de mărimea roții. Înălțimea monoblocului variază de la 355 la 345 mm în poziția mediană. Unghiul furcii e de 62.5 grade cu roata mică și de 63.2 grade cu cea de 29.

Demo a fost lansat anul trecut cu o cinematică cu totul nouă și toate performanțele acestuia se mențin și la noua versiune. Doar că acum există posibiltatea de a monta pe spate roată de 27.5.

Producția e întârziată din cauza COVID-ului, dar teoretic ar trebui să fie disponibile mărimile S, M și L atât în varianta Expert (negru, 5000$) cât și Race (roșu, 6800$). Modelul original 29 e încă disponibil, dar acesta nu beneficiază de flip chip.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen + 17 =