Acum citesti
Matter Cycles prezintă noua Benefat

Acum un an povesteam despre noua companie Matter Cycles care s-a lansat cu câteva modele interesante de biciclete precum şi acest Benefat. La vremea aceea fat bike-ul era construit în aşa fel încât să bifeze cât mai multe căsuţe. Construită să fie o bicicletă distractivă pe potecă Benefat dispunea de un cadru din oţel. Însă, aşa cum spun şi ei, este întotdeauna loc de mai bine. Acesta este motivul pentru care în 2016 Benefat este şi mai bun potrivit fabricantului.

Matter Cycles Benefat 2016 01

Una din caracteristicile definitorii ale “vechiului” Benefat erau ţevile chain stay extrem de scurte de 420mm create cu ajutorul unei furci speciale. Pentru 2016 noua furcă de care se prind ţevile chain stay este acum goală la interior şi prelucrată CNC. Aceasta nu doar că arată mai bine însă este şi mai rigidă şi mai uşoară.

Matter Cycles Benefat 2016 03

Alte îmbunătăţiri pentru 2016 sunt dropout-urile Syntace 197×12, mai mult loc pentru călcâi şi curburi îmbunătăţite în ceea ce priveşte ţevile cadrului. Cadrul este compatibil cu suspensii faţă de 100 sau 120 mm, iar înălţimea de încălecare a fost micşorată. Acest lucru este foarte folositor în acel momente când trebuie să te dai jos rapid de pe bicicletă în zăpadă adâncă.

În funcţie de echipare preţurile sunt de 3.909$, 4.544$ sau 4.783$. Însă poţi achiziţiona şi doar cadrul separat în cazul în care doreşti să-ţi construieşti bicicleta singur. Preţul este de 1.650$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten + 16 =