Acum citesti
Diamondback prezintă gama entry level de biciclete mtb

Cu o istorie ce începe în 1977 in Kent, SUA, bicicletele Diamondback sunt acum disponibile şi în România prin Rovelo Biciclete. Sezonul a început deja aşadar iată care sunt opţiunile pentru bicicletele entry ale companiei americane.

Bicicletele din gama Diamondback Overdrive 26” reprezintă una dintre cele mai accesibile opţiuni MTB dotate cu frâne pe disc. Overdrive dispune de un cadru rezistent, dar suficient de ușor capabil să facă față provocărilor unui drum accidentat. Frânele mecanice pe disc Tektro Novela măresc siguranța și eficiența frânării în timp ce furca SR Suntour cu suspensie oferă confort sporit atunci când terenul devine mai dificil.

Diamondback Overdirve barbatescPentru Diamondback Overdrive există și varianta de damă, un MTB cu geometrie a cadrului specifică pentru femei. Disponibile prin Rovelo Biciclete la preţul de 1.690 lei.

Diamondback Overdirve damaDiamondback Outlook 26” înseamnă un pas înainte din punct de vedere al echipării. Furca Suntour XCT-MLO, schimbătorul spate Shimano Acera cu 24 de viteze, manetele de frână Shimano sunt câteva din componentele care definesc acest model robust. Prețul este de 1.990 lei.

Diamondback_Outlook 26Însă Outlook este disponibil şi în varianta cu roţi de 27,5 inch. Roţile mai mari au fost întotdeauna o metodă mai bună de a depăşi obstacolele însă dacă cea de 29 inch este prea mare pentru tine, 27,5 înseamnă că ţi se va potrivi. Disponibile prin Rovelo Biciclete la preţul de 2.185 lei

Diamondback Outlook 27.5Dar ajungem şi la varianta 29er cu modelul Descent. Acesta este un mtb cu un raport preţ/echipare/calitate greu de egalat. Roțile cu diametru mare oferă avantajul unei mai bune stabilități pe orice tip de teren, un confort superior pe porțiunile accidentate, precum și un efort mai mic în timpul pedalării. Potrivite pentru plaiurile autohtone noile cadre Diamondback Hardtail din aluminiu au fost concepute pentru a face față terenului noroios având un spațiu de degajare generos între anvelopa spate şi ţevile chain/seat stay. Faţă de modelul anului trecut ampatamentul bicicletei a fost micşorat pentru a se obţine o manevrabilitate mai bună. La capitolul confort/performanţă furca Suntour XCT – HLO oferă posibilitatea de a fi blocată pe urcări sau pe plat și de a fi deblocată cu ușurință pentru un mai bun răspuns şi confort pe coborâri și pe trasee accidentate. Prețul este de 2.300 lei.

Diamondback_Descent_29În cazul în care doreşti o astfel de bicicletă importatorul Rovelo Biciclete oferă livrare gratuită acasă cât şi achiziţionare prin card Avantaj cu până la 8 rate fără dobândă.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 2 =