Acum citesti
MTB Adventure Camp la poalele Munților Rodnei

Ești pasionat de mountain biking si ești convins că locul ideal de a pedala e la munte, în păduri neatinse și stufoase de brazi, pe cărări tehnice în goluri alpine și înconjurat de peisaje care te fac să savurezi pur și simplu clipa și să uiți de tot? Îți place să explorezi locuri noi și nu te sfiești să faci push bike atunci când poteca devine neciclabilă? În plus, ai vrea sa primești câteva sfaturi de bază despre tehnică, antrenament, recuperare, dar și despre abordarea psihică a competițiilor de maraton mtb? Atunci nu mai sta pe gânduri.

camp-3Echipa The North Quest împreună cu Robert Dobai te invită să participi la MTB Adventure Camp care va avea loc între 24 și 27/28 septembrie 2015 în localitatea Borșa din Maramureș, la poalele Munților Rodnei și ai Maramureșului. Vei avea ocazia să-ți petreci diminețile explorând regiunile montane din nordul Maramureșului unde te așteaptă kilometri de drumuri forestiere și poteci cu o grămadă de elemente specifice mountain bikingului , iar la amiază vei putea să-ți întregești cunoștințele teoretice în materie de antrenament, tehnică și recuperare după efort.

camp-2Ți-am pregătit două pachete, care includ cazare la Hotel cu demipensiune, 3 sau chiar 4 trasee de mountain bike atent selecționate, cu diferențe de nivel considerabile, dar ciclabile în cea mai mare parte pentru majoritatea pasionaților de mtb, plus o sesiune zilnică în care Robert Dobai îți va sta la dispoziție, în limita cunoștințelor proprii, cu orice sfat care are legătura cu mtb-ul de anduranță. Peste toate, vei fi în prezența unor oameni la fel de pasionați de mtb ca și tine, astfel o atmosferă relaxată și voia bună sunt garantate.

camp-1Deoarece locurile sunt limitate și deja o parte din ele au fost ocupate, te rugăm să te înscrii la: http://thenorthquest.com/mtb-camp/

Tot aici vei afla mai multe detalii despre eveniment, pachete, servicii și trasee!

Te așteptăm să pedalezi alături de noi!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 1 =