Acum citesti
Moots Frosti: Fatbike-ul pentru drumuri înzăpezite

Acesta ar trebui să fie un motiv serios pentru care vei folosi bicicleta iarna aceasta. Moots lansează noul Frosti, în versiune actualizată, care se bazează tot pe un cadru de titan dar care vine cu o geometrie schimbată și cu un cadru construit pentru o furcă cu suspensie, dat fiind faptul că începând cu anul viitor, vor fi lansate și suspensii specifice pentru aceste biciclete. Deci, Frosti este gata să primească una. Și nu doar atât. Ci și abuzuri pe drumuri dificile, înzăpezite, adică un vehicul ideal pentru a ajunge în zonele sinistrate sau care poate cuceri un vârf de deal, dacă zăpada este oarecum bătătorită și nu măsoară 2 metri.

Moots_FrosTi-18_1

Lăsând exagerările deoparte, scopul lui Frosti este să te poarte pe potecile bătătorite croite prin zăpadă, dar asta nu înseamnă că nu te poți abate de la drum. Roțile mari sunt garanția că vei putea trece și peste pasaje mai dificile de drum, atât timp cât te țin picioarele să pedalezi pentru a înainte mai repede.

Moots_FrosTi-18
În imaginea de mai sus este vechiul model (2013)

Inginerii de la Moots s-au gândit însă și la ceea ce vei face cu bicicleta imediat ce zăpada începe să se topească. Aceștia au construit-o cu un chainstay mai lung, pentru a primi roți de 29 de inch cu anvelope mai subțiri și pentru a putea fi călărită și pe trasee uscate, fără să pedalezi până la extenuare. Iar acum, partea cea mai interesantă: prețul. Cadrul va putea fi livrat începând cu luna decembrie, la un preț de 1.000$, iar plățile se fac începând cu luna noiembrie. Și știi ce? Nici măcar nu există vreo reducere de Black Friday pentru Frosti.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 + seven =