Acum citesti
Mondraker Chrono DC: hardtail cu furcă de 120mm

DC provine de la Down-Country, iar noul Chrono este o bicicletă care se potrivește acestui nou segment: se descurcă atât pe urcări cât și pe coborâri, acolo unde promite să ofere mai multă distracție. Cadrul este nou, construit din aluminiu și cu o geometrie diferită de cea a versiunii pentru XC și vor fi disponibile două versiuni de echipare: DC și DC R, cu un preț de 1.849 euro, respectiv 2.199 euro.

Versiunea DC R.

Cu toate acestea, geometria nu iese prea mult din standardele tradiționale, iar head angle-ul este de 68.5 grade, pe când reach-ul este de 440mm în dimensiune M, așadar o poziție relativ compactă. Chainstay-ul de 430mm este suficient de scurt pentru a face ca bicicleta asta să te îndemne la ture axate mai degrabă pe distracție.

Mondraker susține că această versiune a lui Chrono, DC, are un cadru nou dezvoltat.

Modelul de bază, DC, este echipat cu o furcă Rock Shox Judy, transmisie Sram SX și frâne Sram Level, pe când versiunea R, primește o furcă Fox 32 Rhythm și o transmisie Sram GX cu angrenaj Truvativ Stylo. Diferența de greutate dintre cele două este de 700 de grame, cu versiunea R cântărind 13.1 kg.

Versiunea de bază.

via Mondraker

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − 5 =