Acum citesti
Momente de la Prima Evadare 2011


Poți vedea aici alte poze de la Prima Evadare 2011, momente surprinse pe traseu dar și la start sau finish. Biciclete și biciliști.Vizionare plăcută!



Vezi Comentarii (4)
  • Ar fi bun acum, dupa eveniment, un articol legat de cum sa-ti cureti si intretii bicicleta dupa o astfel de innamolire. Eu de exemplu am fost cu ea la o spalatorie si nu cred ca i-a facut foarte bine. Monoblocul cumparat in vara anului trecut e aproape blocat, iar furca nu mai functioneaza la fel de usor.

  • Salut! Nimeni nu recomanda spalarea bicicletei sub presiune/furtun. Toate miciile fire de praf/pamant intra la rulmenti (si nu numai) ducand la o uzare pramatura a componentelor. Vom lua in considerare sfatul tau.

  • Salut! Stiu ca nu e recomandat spalatul sub presiune, dar stiti si voi ce namol era pe biciclete dupa parcurgerea traseului. Alta metoda de a da noroiul jos nu prea mi-a venit in minte. Curatatul cu o carpa umeda cred ca ar fi durat o vesnicie.

  • Cea mai buna metoda ca sa cureti bicicleta este: se ia stratul de namol de deasupra; se desface bicicleta in piesele componente; se curata suplimentar fiecare piesa in parte; se lubrifieaza ce este necesar; se asambleaza la loc.
    Si da, procesul este de durata. Mie mi-a luat doua zile sa o scot la lumina.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × two =