Acum citesti
Modelele eMTB de enduro YT Decoy MX și 29 primesc îmbunătățirile modelului Core, inclusiv motorul Shimano EP8

YT Industries a adus la zi gama lor de eMTB-uri de enduro pentru 2021, oferind modelele YT Decoy MX și YT Decoy 29 în trei versiuni Core. Marea îmbunătățire este înlocuirea sistemului de asistență Shimano E8000 cu noul model performant EP8, mai ușor, mai puternic și mai silențios decât predecesorul. Iată specificațiile complete și prețurile pentru modelul cu cursa de 165 mm Decoy MX și cel cu cursa de 145 mm Decoy 29 Core.

Odată cu noul model Jeffsy, YT Industrie a schimbat modul în care lansează noile modele de MTB. Au renunțat la vechile denumiri familiare Pro Race, Race, Comp și Base, oferind acum modelele Core numerotate de la 2 la 4, diferențiate de modelele lor de top Uncaged, oferite de obicei doar în ediție limitată.

Noul YT Decoy intră pe scenă cu trei versiuni Core disponibile în culorile Trooper White, Ice Green și Platinum Gray, toate folosind noul sistem de asistență Shimano EP8. Geometria rămâne complet neschimbată, doar echipările, culorile și prețurile fiind noi.

YT Decoy MX este un eMTB tip mullet, cu o cursă spate de 165 mm și o furcă de 170 mm, în timp ce modelul cu ambele roți de 29 are o cursă spate de 145 mm și o furcă de 150 mm. Modelele de top Core 4 au cele mai ușoare cadre și echipări, având ambele triunghiuri ale cadrului din carbon. Modelele Core 2 și Core 3 au doar triunghiul principal din carbon, cel din spate fiind din aluminiu.

Modelul MX Decoy MX Core 4 costă 7999$, are o greutate de 21.7 kg în mărimea S cu roțile montate tubeless, fără pedale și fără bidon de apă. La această greutate contribuie cu succes masiva furcă Fox 38 Float Factory E-Bike+ și amortizorul Fox Float X2 Factory. Modelul cu roți de 29 costă 7499$, are o greutate de 21.8 kg și vine echipat cu furcă Fox 36 Float Factory E-Bike+ și amortizor Fox Float DPS Factory.

Atât modelul MX cât și cel 29 primesc transmisia Shimano XT M8100 1×12, frâne SRAM Code RSC cu 4 pistoane și discuri de 200 mm centerline și roți Crankbrothers Synthesis E-MTB din aluminiu, construite cu butuci Industry Nine 1/1 cu cuplare la 4 grade.

Modelul din mijlocul gamei Core 3 are prețul de 6999$ în versiunea MX și 6499$ în cea 29. Ambele primesc furci și amortizoare Fox Performance Elite dar și transmisie Shimano SLX M7100 1×12. Frânele sunt SRAM Code R, la fel de puternice ca modelul de top RSC dar cu reglaje mai puține. Core 3 primește același set de roți Crankbrothers Synthesis E-MTB din aluminiu.

Modelul din partea ieftină a gamei, Core 2, costă 5999$ în versiunea MX și 54999$ în versiunea 29. Versiunea MX folosește furcă RockShox ZEB R și amortizor RockShox Super Deluxe Select, în timp ce modelul 29 folosește furcă RockShox Yari RC și amortizor RockShox Deluxe Select. Echiparea e completată de transmisia Shimano Deore M6100, frânele SRAM Code R și tot roțile Crankbrothers Synthesisi E-MTB din aluminiu.

Sistemul de precomenzi YT lansat odată cu modelul YT Capra 2021 se aplică și pentru noile modele eMTB Decoy. Cer ce vor să precomande o bicicletă cu termenul de livrare mai mare de 8 săptămâni pot plăti un avans returnabil integral de 10% pentru rezervare, restul fiind încasat cu 4 săptămâni înainte de expedierea bicicletei. Avansul asigură locul la coadă și poate fi anulat oricând cu returnarea integrală a banilor. Clienții pot să vadă data livrării în momentul în care fac comanda.

Pentru mai multe informații, vizitați pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 + 3 =