Acum citesti
Model nou Velvet pentru 2010

furca_x-fusion_velvet_2010
Compania asiatica producatoare de furci si amortizoare pentru biciclete X-Fusion, lanseaza pentru 2010 a 2a generatie de furci Velvet, pentru Cross Country. Modelul pentru anul viitor a fost reproiectat in totalitate si a fost supus unei diete serioase, reusind sa scape de cateva grame in plus. Ca sa fim mai exacti este vorba de 200 de grame.

Producatorul a montat si un amortizor de generatie noua in interiorul furcii, care promite performante mult mai bune, sensibilitate mai mare si o ajustare mai precisa a functionarii acesteia. Aceasta este oferita in doua variante, cu o cursa de 130 de mm sau versiunea si mai usoara cu o cursa de 100 de mm. Rebound-ul este bineinteles ajustabil la fel ca si arcul, oferind mai multe optiuni de cursa.

Cu o greutate totala de 1.5 kg, aceasta este una dintre cele mai asteptate furci ale anului 2010, mai ales de iubitorii de Cross Country. Producatorul a anuntat ca data de lansare a produsului, luna Mai 2010. Vom reveni cu mai multe detalii dupa lansarea produsul pe piata.

via | X-Fusion


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × one =