Acum citesti
Model nou de furca de la DNM

furca_dnm_shock_usd_180Sunt slabe sperante sa fi auzit vreodata de producatorul asiatic DNM Suspension Technology, insa acestia fac demersuri semnificative pentru a se impune pe piata europeana. Compania produce in general furci si amortizoare pentru diferite vehicule dar si pentru biciclete.

Printre modelele de furci cu amortizor nou lansate pentru 2010, se numara si double crown-ul USD-180, o furca cu pretentii de downhill dar cu costuri reduse. Are o greutate semnificativa de aproximativ 4 kg, beneficiaza de o cursa de 180 de mm si este realizata din aluminiu. Producatorul o lanseaza pe piata cu o singura disponibilitate de culoare si anume negru.

Furca DNM USD 180 permite doar montarea unui sistem de franare cu disc. Despre calitate nu sunt foarte multe de spus, deoarece este un produs nou iar produsele unor astfel de companii fara traditie au o calitate indoielnica. Daca esti totusi curios, poti consulta toata gama de furci si de amortizoare dedicate bicicletelor, la adresa dnmshock.com.

via | DNM

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × two =