Acum citesti
Mitte, bicicleta convertibilă de la 8bar

8bar-mitte-3in1_small8bar este un producător de biciclete din Berlin care s-a remarcat până acum cu modele simple single speed și fixie pentru oraș, dar și cu Kronprinz, prima lor cursieră lansată în 2015. Acum, ei propun o bicicletă ieftină de aluminiu care poate fi modificată pentru a ataca diverse tipuri de trasee: asfalt, drumuri neasfaltate sau chiar cicloturism…

Producătorul denumește această bicicletă All-Road-Bike și a fost testată intensiv în munții din Maroc înainte să fie lansată pe piață.

Cadrul este proiectat să facă față la orice tip de aventură, fie aceasta pe asfalt, off-road sau chiar la cicloturism cu bagaje. Bicicleta își schimbă geometria după necesitate. Toată bicicleta poate fi ușor modificată acasă fără prea mult efort.

8bar-mitte-geometry_smallBicicleta vine la pachet cu două furci și două seturi de dropouts iar modificarea de la un mod de funcționare la altul implică maxim 30 de minute de muncă, inclusiv schimbul anvelopelor și montarea portbagajelor dacă este nevoie.

8bar-mitte-design-your-ride-pro_smallModelul, denumit Mitte, face obiectul unei campanii pe Kickstarter pentru a putea să intre în producție, până pe 16 martie. Sunt disponibile două niveluri de echipare, Comp la 1800 euro și Pro la 2400 euro, livrarea fiind estimată pentru luna septembrie 2016. Pentru cine se grăbește, un număr mic de bucăți din ambele modele sunt disponibile cu o reducere de 25%…

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Sursa: bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four − one =