Acum citesti
Michael Shumacher promovează noua bicicletă Smart

Cum Smart este subsidiară a Mercedes Benz și cum vestitul producător german activează în Formula 1, nu a fost prea greu să-i coopteze pe Michael Schumacher și pe Nico Rosberg, piloți ai echipei Mercedes AMG Petronas, să promoveze noua bicicletă electrică Smart.

Cum imaginea este cea care primează iar vorbele lui Schumacher (recomandate de departamentul de PR al celor de la Mercedes Benz) contează mult pentru audiență, acesta a declarat că noul e-bike Smart se aseamănă cu un automobil de Formula 1, ambele fiind susținute de un motor electric. Nico Rosberg a completat faptul că noul e-bike este cea mai cool formă de a pedala în ziua de astăzi.

Cât despre noua bicicletă, aceasta va fi oferită pentru 2.849 euro, va avea un design neconvențional, va fi adaptată pentru oraș și va putea fi achiziționată în mai multe combinații de culori.

Cei de la Smart anticipează un succes mare pentru noul e-bike, dat fiind faptul că promovarea este de altfel destul de agresivă.

via Smart

 

Vezi Comentarii (3)
  • Michael Schumacher este un pilot de legenda pe masini de formula 1 (adica avioane intoarse). Dar ma indoiesc sincer ca stie ceva si despre biciclete. Ideea de a il vedea in salopeta ignifuga, cu casca de protectie de F1 cum pedaleaza pe o bicicleta pe circuitul de F1… e hilara. Tot respectul pentru Mercedes, dar promovarea unei biciclete se face de catre ciclisti.

  • Hey relax, ar trebui sa ne gandim ca toti schumacherii nostrii se vor uita poate cu alti ochi la biciclete, nu cum o faceau pana acum, obstacole ce trebuie calcate

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 2 =