Acum citesti
Maxxis EXO+ oferă și mai multă protecție

Maxxis a prezentat de curând noua carcasă EXO+, care urmează să ofere și mai multă protecție împotriva penelor de cauciuc, fie că este vorba despre snakebite sau protecția împotriva obiectelor ascuțite. Noua tehnologie va fi disponibilă pentru 5 profile diferite de anvelope, totalizând 27 de versiuni separate, printre care modelele Assegai și Minion DHR2.

Dacă până în prezent tehnologia se baza pe o carcasă cu o densitate de 120TPI, cea nouă va folosi o carcasă de 60TPI, oferind astfel mai multă stabilitate și din start o protecție la pană mai mare, renunțându-se totodată la învelișul interior, botezat SilkShield. Construcția actuală va avea un perete întărit (albastru în imagine) și talonul ranforsat (mov în imagine). Aceste îmbunătățiri vor aduce un plus de 20% în ceea ce privește portecția, fiind însă cu doar (până la) 5% mai grele.

Versiunea veche de EXO+ în stânga și cea nouă, în dreapta.

Dar cum afli că deții noua tehnologie pe anvelopele tale? O privire scurtă pe peretele anvelopei este suficientă: noul model nu mai are trecută valoarea TPI.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 2 =