Acum citesti
Mavic mărește gama de echipament pentru trail

Firma franceză care s-a consacrat de-a lungul timpului prin roțile produse, s-a orientat și spre alte categorii de produse pentru ciclism, echipamentul produs fiind unul care i-a ieșit destul de bine. Acum Mavic urmează îndeaproape noua modă a mountain bike-ului, unde discipline ca all-mountain, enduro sau trail riding câștigă teren pe zi ce trece, și propune câteva piese de echipament utile celor care practică antenumitele activități.

echipament_mavic

Într-un material anterior scriam despre casca Notch și ale sale performanțe, iar între timp producătorul a mai adăugat două articole în gama cu acest nume. Este vorba despre tricoul cu mânecă lungă, care este făcut să respingă căldura și deci să fie purtat la temperaturi de peste 25 de grade Celsius, și de pantalonii largi, cu design specific și bazon în interior.

echipament_mavic_1

În același ton cu articolele de mai sus este perechea de pantofi Alpine XL, care se potrivesc acțiunii pe vârf de munte prin talpa abrazivă, structura rezistentă la lovituri și sistemul de strângere rapidă a șiretului. Ultimul, dar nu și cel din urmă membru al acestei familii este perechea de mănuși Single Trail, a căror aderență este sporită în vârful degetelor, iar în diferite zone există protecții pentru a te feri de diversele amenințări.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 + 20 =