Acum citesti
Mavic extinde pentru 2014 sistemele anvelopă-roată și gama de pedale

Cu greu ar mai fi nevoie de vreo introducere când rostești numele Mavic, producătorul francez făcându-și un adevărat obicei din a furniza în special roți de cea mai bună calitate. Povestea nu va fi diferită nici în 2014, compania punând accentul pe sistemele anvelopă-roată atât pentru șosea, cât și pentru mountainbike, dar și pe mai multe modele noi de pedale.

Inovația CX01 va fi prezentă pe mai multe seturi de roți de șosea pentru a le îmbunătăți coeficientul aerodinamic. Sistemul realizează acest lucru prin piesa care se montează între jantă și anvelopă transformând aceste două componente într-un tot unitar, mai eficient din punct de vedere aerodinamic. Cele 4 modele dotate cu tehnologia CX01 sunt Cosmic CXR 60 C și T, Cosmic CXR 80 T și roata lenticulară Comete Road, toate fabricate din carbon, cu mențiunea că primul este dedicat exclusiv anvelopelor convenționale, având suprafața de frânare din Exalith 2.

mavic_cosmic

În gama de roți pentru mountainbike și-au făcut loc, de asemenea, sistemele anvelopă-roată, unul pentru cross-country, CrossRoc WTS, și unul pentru enduro, Crossmax Enduro. Cu prețuri variind între 175 și 900 de euro, Mavic a inclus în gamă diferite modele, 10 la număr, fie mai rezistente, fie mai performante, potrivite mai multor bugete.

mavic_crossmax

De asemenea, gama de pedale nu știe de glumă, Mavic pregătind mai multe modele, folosind și niște ajutor din partea celor de la Time. Astfel, în materie de șosea, există 4 modele, cu prețuri între 75 și 280 de euro, pe când pentru mountain bike-uri există nu mai puțin de 7 modele, 3 pentru XC și 4 pentru enduro și all-mountain, cu platformă generoasă și același interval de prețuri ca la șosea. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina oficială.

pedale_mavic_mtb

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten − 8 =