Acum citesti
Matei Moisil reușește să se claseze primul în cursa internațională IXS Rookies Championship

Matei Moisil, tânărul și talentatul rider de downhill din România al echipei Playbike, a reușit o surprinzătoare poziționare pe prima treaptă a podiumului la IXS International Rookies Championship, categoria U17, desfășurată în weekend în Austria. Victoria este cu atât mai impresionantă cu cât următorul clasat, germanul Timo Hahn, a venit la mai bine de 7 secunde în urma lui Matei. Astfel, Matei reușește să pună România pe hartă într-un stil mare, la o competiție internațională de downhill, cu un rezultat la care sinceri să fim, nu mulți speram în urmă cu ceva timp.

Iată ce ne-a povestit: „Weekend-ul acesta a avut loc etapa cu numărul 4 din IXS ROOKIES CUP in SERFAUS, Austria. Traseul seamănă cu cel din Leogang (abrupt și tehnic), iar vremea a fost super instabila. Vineri, traseul a fost închis, sâmbătă am reușit să dau 4 ture și să-l memorez. Tura de finală a fost destul de bună, am reușit să merg constant fără sa fac greșeli mari.”

Duminică, a avut loc Rookies Word Championship, tot pe o vreme cu ploaie și 12 grade, unde Matei a reușit să obțină locul 20.

În orice caz, rămâneți cu ochii pe Matei, care a reușit să mai producă ceva surprize anul acesta. Este omul momentului care face ca viitorul să sune bine și palpitant! Felicitări!

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five + 8 =