Acum citesti
Marzocchi Super Z: single crown și cursă de 190mm

Super Z este noua creație Marzocchi cu infuzia noului cartuș Fox GRIP X, o rețetă care a dat naștere unei furci single crown, cu o cursă mare, de 190mm. Iar pentru cine nu știa, debutul și l-a făcut la Rampage-ul de anul trecut.

Dar care-i treaba cu furca asta? Pe lângă faptul că este cea mai solidă și cea mai rigidă pe care Marzocchi a construit-o vreodată (după propriile declarații), aceasta vrea să fie de princpiu o furcă double crown într-un pachet de single crown. În acest fel, oricine poate să dea acum un barspin lejer. Brațele superioare măsoară 38mm în diametru, poate fi blocată la nevoie și poate fi achiziționată în mai multe versiuni de cursă, de la 150 la 190mm.

Pe alese: roșu sau negru.

Beneficiază de reglaj low și high-speed pentru compresie, viteză de revenire și cântărește doar 2.180 grame (deși nu se specifică pentru ce cursă), putând găzdui o roată de 27.5 sau 29 de inch cu o anvelopă de maxim 2.6 inch și un disc între 200 și 230mm. Cel mai probabil, etrierul se montează direct pe furcă dacă folosești un disc de 200mm.

Prețul recomandat nu este neapărat mic, însă merită amintită mențiunea celor de la Marzocchi: ”doar 1.289 euro!”.

via Marzocchi

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven − six =