Acum citesti
Maros Bike XCO Cup: Pădurea Făget pe 7 Aprilie 2012

Anuntata initial pentru data de 21 aprile, Clubul Sportiv Maros, organizatorul acestei competitii a fost nevoit din motive de logistica sa solicite schimbarea datei, astfel cursa va fi organizata cu doua saptamani mai devreme decat a fost programata.

Maros Bike XCO Cup este singura competitie de Cross-Country Olympic din Romania inregistrata in calendarul international in acest an. Competitia este incadrata in „Class 1”, pentru categoriile Elite Men si Elite Women, fapt care asigura puncte importante in clasamentul mondial si cel de calificare la Jocurile Olimpice de la Londra dar si peste 4000 Euro premii in bani.

Evenimentul este deschis insa si pentru categoriile de Juniori, Amatori si Master care se pot inscrie pe proprie raspundere, in baza unui act de identitate, exceptie vor face concurentii minori amatori care se vor prezenta la inscriere insotiti de catre un tutore legal sau cu un acord scris si autentificat de catre un notari. Competitia pentru aceste categorii este programata cu doua ore inainte de cursa pentru Elite si se va desfasura pe un traseu comun cu cel al Elitelor, in proportie de aproximativ 85%.

Competitia va fi organizata de catre Clubul Sportiv Maros din Cluj-Napoca, sub egida Federatiei Romane de Ciclism, a Uniunii Cicliste Internationale si cu sprijinul voluntarilor de la Clujul Pedaleaza, Serviciul de Ajutor Maltez in Romania si Clubul Montan Carpati 29.

Parteneri de promovare sunt: Zile si Nopti, Ciclism.ro, Dirtbike.ro, Mbike.ro, Freerider.ro, Light-Bikes.ro, Biciclistul.ro si Liberinmiscare.ro.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul evenimentului si pe pagina de facebook:
cupa.marosbike.ro
facebook.com/marosbikexco

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 3 =