Acum citesti
Maratonul Vinului face o donație caritabilă

Organizatorii Maratonului Vinului, un eveniment MTB care a avut loc la începutul lunii iunie 2011 în orasul Urlați lânga Ploiesti si care a atras peste 400 de participanți, s-a angajat sa doneze profitul obținut de pe urma acestui eveniment unei fundații caritabile locale.


Maratonul Vinului împreuna cu partenerii sai P&G Urlați si Vodafone sunt bucurosi sa va anunțe ca donația sa va ajunge la Casa Rozei, o organizație neguvernamentala cu sediul în Urlați care se ocupa de persoane cu dizabilitați fizice si mintale. Casa Rozei va primi o donație în valoare de 2.500 de euro.


Casa Rozei este un ONG infiintat la începutul anilor ’90. Scopul acestuia este de a crea un mediu care sa le ofere rezidenților sai sansa de a trai o viața normala. Toți rezidentii, majoritatea adulți, locuiesc in 3 case diferite în zona orasului Urlați. Costurile de întreținere de baza sunt suportate de autoritațile locale, însa organizația are nevoie de fonduri suplimentare pentru a-si îndeplini misiunea fața de centrul sau din Urlați.


Casa Rozei va folosi donația de la Maratonul Vinului, P&G Urlați si Vodafone pentru a achiziționa 11 paturi suspendate pentru centrele sale de locuit si pentru a instala pardoseala noua la o cladire recent renovata unde 14 dintre rezidenții sai mai tineri vor primi educație profesionala.


Maratonul Vinului doreste sa le mulțumeasca tuturor partenerilor si participanților fara de care aceasta donatie nu ar fi fost posibila. Suntem onorați sa putem contribui la o cauza caritabila în zona orasului Urlați si speram sa putem face din nou acest lucru anul viitor la Maratonul Vinului 2012.


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × four =