Acum citesti
Maratonul Vinului 2012 – primele fotografii și rezultate

Canicula a fost cea care a făcut astăzi legea la Urlați, câțiva dintre cei aproximativ 450 de concurenți care au luat startul, declarându-ne că este cea mai toropitoare vreme pe care au participat vreodată la un concurs. Să nu ne fie cu mirare însă, deoarece ne aflăm în luna iulie, iar soarele a încins astăzi aerul de la sol până la 37 42 de grade. Desigur, la umbră.

Maratonul Vinului a fost constituit din 3 trasee, unul de 30 de km, unul de 55 de km și nu în ultimul rând, cel dedicat familiilor, de 10 km, care nu a necesitat plata vreunei taxe de înscriere, fiind deschis celor care au dorit să pedaleze în jurul orașului Urlați.

Câștigător la traseul de 30 de km a fost Adrian Dumitru, cu un timp de 1:13:27, urmat de Mihail Rusu de la Giant Team (1:15:33) și de Bogdan Dumitru de la CS Conpet (1:15:35), pe când la traseul de 55 km triumfător a fost Răzvan Jugănaru cu un timp de 2:29:37 urmat la 3 minute și 22 de scunde coechipierul său de la Giant Team, Marian Frunzeanu. Locul 3 i-a revenit lui Bogdan Vlad, de la Cogeme Cycling Club, cu un timp de 2:33:49.

Maratonul Vinului ține ștacheta sus, iar la nivel de organizare toate treburile au decurs așa cum era normal, adică bine. Competitorii au fost mulțumiți și până la urmă, asta este ceea ce contează. Nu este o competiție cu un grad ridicat de dificultate, însă soarele puternic din această perioadă poate fi un impediment în obținerea unui timp mai bun pe traseu.

De apreciat este prezența primarului la acest eveniment, care a dat startul competiției dar și publicul numerous din Urlați care s-a strâns la fața locului pentru a-i încuraja pe competitori.

Pe scurt, încă o ediție reușită a Maratonului Vinului, desfășurată poate la o temperatură prea mare.

Fotografiile și filmul de la eveniment, în curând pe site-ul FreeRider.ro și pe pagina noastră de Facebook.

Dragoș Mitroi
Urlați, România

Fotografii: Irina Tarantoc

F

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 4 =