Acum citesti
Maratonul Medieval Medias 2011


A saptea editie a celui mai longeviv maraton de mountainbike din Romania va avea loc sambata 11 iunie 2011 la Medias. Maratonul Medieval Medias este organizat de Primaria Medias in colaborare cu AS Ciclomed iar Maros Sport este sponsor principal al acestui eveniment oferind participantilor posibilitatea de a castiga premii la tombola in valoare de 6000 lei.Marele premiu pus la bataie pentru tombola finala este o bicicleta Focus Raven Rookie de 26 inch dar vor fi oferite si alte premii constand in bidoane Focus, pompe BBB de podea, casti BBB, huse de roti BBB, anvelope Continental, frane Magura, tricouri si manusi de ciclism.


Maros Sport a confirmat insa prezenta nu doar ca sponsor ci si ca participant, Team.MarosSport.ro se va prezenta la linia de start cu un lot de 10 sportivi compus din: Elisei Miron (castigatorul absolut a primei editii in 2005 si castigator la categoria de varsta in 2010), Vlad Sabau (castigatorul probei scurte in 2008), Tudor Radu (locul 2 la proba scurta in 2006 si 2009), Dan Boldi (locul 3 in 2008), Sergiu Paraschivu, Zoltan Deak, Nicolae Andreica, Voicu Penciulescu, Dorin Coza si Marius Muresan.


„Locul de desfasurare a evenimentului va fi in centrul orasului Medias, in fata liceului ROTH, de aici se va da startul maratonului si tot aici se vor intoarce concurentii dupa ce au parcurs traseul. Tot aici se va face si premierea cistigatorilor si desfasurarea unei expozitii cu materiale specifice ciclismului. Cursa va incepe cu un tur de oras cu masina politiei in fata pina la intrarea pe traseul de offroad. Acest tur este necesar atit pentru incalzirea concurentilor cit si pentru o imprastiere a acestora avind in vedere ca intrarea pe traseul de offroad este destul de ingusta si foarte abrupta. Maratonul se va desfasura pe un traseu mixt cu urcusuri si coborisuri pe unele portiuni destul de dificile dar fiind compensat cu un peisaj extraodinar si o multime de repere istorice cum sunt bisericile fortificate, in curtea carora se va intra.” – www.m-m-m.ro


Cei care nu s-au inscris inca la Maratonul Medieval Medias, trebuie sa se grabeasca pentru ca azi, 31 mai 2011, este ultima zi in care se mai pot face inscrieri si plata taxei online.


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight + 7 =