Acum citesti
Manșoane cu forma palmei tale

TMR Designs duce ideea manșoanelor ergonomice mai departe. Și ce ar putea fi mai ergonomic decât un manșon care poate lua forma palmei tale? Astfel, confortul oferit ar trebui să fie infinit mai bun decât cel oferit de un manșon clasic.

mansoane_ergonomice_1

Important este faptul că nu va trebui să te deplasezi la sediul firmei producătoare sau la vreo reprezentanță pentru a-ți oferi mulajul palmei. Pur și simplu primești manșoanele brute, le pui într-o oală cu apă clocotită unde le lași pentru câteva momente, ca apoi să le strângi în palmă și să le introduci în apă rece astfel încât mulajul să rămână marcat definitiv.

mansoane_ergonomice_2

În aceste condiții, manșoanele vor oferi o aderență foarte bună, confort sporit dar și o dirabilitate mare. Pot fi utilizate și fără mănuși la fel de bine. Pe interior, acestea au un corp din aluminiu și pot fi ușor prinse de ghidon cu ajutorul unui șurub (lock-on). Pot fi achiziționate în 5 culori diferite. Greutatea unei perechi este de 144 de grame, cu tot cu capacele care se introduc în ghidon.

Mai multe detalii poți vedea pe pagina Kickstarter.

via Kickstarter

Vezi Comentariu (1)
  • Mansoanele astea chiar daca au forma palmelor tale, is comode doar pt. o anume pozitie a palmelor iar atunci cand schimbi pozitia deja devin total incomode! Clar!!…..
    Personal nu le agreez deloc; esti obligat sa-ti tii palmele pe formatul lor in pozitia respectiva, altfel, vei avea tot disconfortul.
    Am mansoane Ritchey cu grip foarte bun, guma de calitate si forma anatomica perfecta pt. causul palmei (forma de butoi) care nu deranjeaza absolut deloc, indiferent in ce pozitie ai palmele pe ghidon, cu sau fara manusi.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − two =