Acum citesti
Manitou Circus 2010 – furca pentru DirtJump

furca_manitou_circus_2010Mai multe site-uri au anuntat lansarea unei noi furci pentru DirtJump, produse chiar de Manitou. Modelul, denumit Circus, este oferit in doua variante de specificatii : Circus Expert si Circus Comp.

Astfel, modelul Circus Expert cantareste 2133 grame, benefiaza de o cursa de pina la 130 de mm, insa riderul poate opta si intre o cursa de 80 mm sau 100 mm. Bratele acestui model sunt realizate din aluminiu 7050 si au o grosime de 32 mm. Alte specificatii inclus functia de lockout si de ajustare a rebound-ului, este disponibil cu ax de 20 mm si este oferit la un pret de 399 $, acest cost fiind momentan recomandat pentru piata din Statele Unite ale Americii.

Modelul Circus Comp, este ceva mai greu : cantareste 2406 grame, in special datorita bratelor realizate din crom 4130. Grosimea acestora insa nu difera, masurand tot 32 de mm. Cursa acestei furci se situeaza intre 80 si 100 de mm, riderul putand opta pentru oricare dintre cele doua curse de amortizare. Optiunile de lockout si rebound sunt asemanatoare cu cele ale furcii Circus Expert. Costurile se situeaza in jurul valorii de 350$, valoare comunicata tot pentru piata americana.

Acesta este primul model pentru DirtJump realizat de catre Manitou si promite a fi un produs excelent. Modelul Circus Expert este chiar o alegere buna pentru cei care doresc o furca pentru DirtJump rezistenta dar si usoara in acelasi timp. Comparata cu un Marzocchi Dirt Jumper 3 care cantareste 2748 de grame, oferind doar o cursa de 100 mm, Circus Expert se pozitioneaza excelent din punct de vedere al greutatii reduse dar si al cursei mare de amortizare. Alti concurenti direct vizati sunt Rock Shox Argyle si Fox 831.

via | mtb-news.de

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 − two =