Acum citesti
Manetele Retroshift CX, funcționalitate la preț modic

Despre cei de la Retroshift am scris mai demult, pe când lansau schimbătorul pentru ciclocros Burd, însă americanii nu se opresc aici. Aceleași caracteristici pe care le-au avut în minte când au conceput Burd, le-au folosit și pentru manetele CX a căror denumire puternic legată de ciclocros nu reușește să releve adevărata versatilitate și funcționalitate pe care o incorporează.

retro

Ziceam de Burd că se distinge prin ceva anume, iar acel ceva stă în componentele sale, care pot fi înlocuite în caz de avarii, costând și o sumă de-a dreptul accesibilă. Așadar, și manetele CX au la bază acest principiu, cu plusul că reprezintă o alternativă mult mai delicată ca preț la manetele cu schimbător integrat produse de companii ca SRAM, Shimano sau Campagnolo. Alt lucru care doar adaugă atractivitate noilor produse a celor de la Retroshift este faptul că manetele în cauză pot fi folosite pentru orice bicicletă cu ghidon de cursieră, chiar dacă este o bicicletă de oraș, un mountain bike, ceva pentru cicloturism sau orice altă utilizare ar avea.

Manetele Retroshift CX au la bază o pereche de manete de frână cu cablul ascuns Tektro, cărora li s-a adăugat maneta de schimbător clasică, pe când acestea se aflau montate pe downtube-ul bicicletei. Există diferite versiuni ale piesei, pentru biciclete fără schimbător de foi sau cu angrenaj dublu sau triplu, pentru 9 sau 10 viteze, ori pentru diverse tipuri de frâne, de la cantilever și V-brake, la frâne clasice pe jantă de cursiere, și de la frâne pe disc pentru mountain bike-uri la cele pentru cursiere. Prețul variază în funcție de toate aceste coordonate și oscilează între 139$ și 189$.

Via Retroshift

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × three =