Acum citesti
Mai ușor să devii campion pe Strava cu aplicația Cliiiimb

Aplicația Strava a devenit un adevărat câmp de luptă pentru cicliștii amatori din moment ce rezultatele pe diverse segmente ori ture întregi pot fi înregistrate și comparate. Iar acum, mulțumită invenției celor de la Sportiiiis va fi ceva mai facil să devii campion în clasamentul cunoscutei aplicații.

4iiii

Aplicația celor de la 4iiii, Cliiiimb, înregistrează segmentele pe care le parcurgi în timp real și trimite informațiile mai departe spre afișajul Sportiiiis. Acesta îți va indica dacă ritmul în care mergi este suficient ca să stabilești un nou record pe respectivul segment sau dacă e mai bine să o lași pe altă dată.

Pe lângă aplicația propriu-zisă și unitatea care se atașează ochelarilor, vei avea nevoie și de centura Viiiiva care va converti semnalul Bluetooth al telefonului în ANT+ al unității de afișaj. Și pe lângă afișajul video, dacă încă nu ai obosit de la atâtea litere „i”, unitatea respectivă cuprinde și Voiiiice, un emițător audio care indică aceleași lucruri ca afișajul, doar că sonor.

4iiii va lansa acest produs în două versiuni, cea standard, Cliiiimb, cu pulsometrul Viiiiva, aplicația propriu-zisă și Voiiiice incluse, pentru 129$, și Cliiiimb Pro cu toate cele incluse în Cliiiimb, plus afișajul video. Și în caz că abundența vertical reprezentatei vocale cu punct în vârf v-a distras atenția, tot sistemul este explicat în montajul de mai jos.

Cliiiiimb Breakdown from 4iiii Innovations on Vimeo.

Via 4iiii

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three + seventeen =