Acum citesti
Lumina spate cu cameră video Cycliq Fly6 devine mai mică la generația a 3-a

Cycliq a făcut ca lumina lor de spate cu cameră video Fly6 să devină și mai atractivă. Când Cycliq a lansat modelele originale Fly12 și Fly6, combinația unei camere video cu o lumină a fost destul de originală. Era un dispozitiv care te face vizibil traficului și aduce un plus de siguranță. În același timp, ambele modele înregistrează totul în mod continuu în caz că e nevoie de o dovadă a unui incident. La Fly6 Gen3 conceptul e același dar dimensiunile au scăzut destul de mult.

Cu o înălțime de 71 mm și o lățime de 35 mm, Gen 3 are dimensiuni comparabile cu ale altor lumini puternice de spate, dar are în plus camera video.

Echipată cu o funcție de buclă automată, camera suprascrie cardul SD dacă nu e nimic de raportat. Dacă există imagini ce trebuie păstrate, o funcție de blocare le va păstra. Există și un mod de protecție care salvează filmarea dacă e detectat un accident.

Camera poate înregistra la rezoluția 1920x1080p la 30 fps sau 1280x720p la 60 fps, cu lentile wide cu un unghi de 135 de grade. Chiar dacă bateria e limitată la 2000 mAh, Fly6 Gen3 oferă 4 ore de înregistrare cu camera și lumina pornite sau 5 ore doar cu camera video. Funcția Home Safe intră în acțiune când bateria e pe final și oprește camera video păstrând lumina activă.

Încărcarea se face pe o mufă USB-C și durează 2 ore.

Înainte, în timpul sau după tură, Fly6 poate fi controlat cu aplicația Cycliq ce se conectează prin Bluetooth 5.0. Aceasta permite și configurarea sistemului intern de alarmă în caz că bicicleta e lăsată pentru scurt timp nesupravegheată.

Cycliq spune despre Fly6 că a fost testat pentru utilizarea în orice condiții meteo, dar încă nu a primit certificarea IP56. Cu o putere de iluminare de 50 lumeni și cu mai multe moduri de funcționare intermitentă, Fly6 are o greutate de 77 g. Prețul va fi de 229$ și va include sistemul de prindere, două bucle, adaptoare pentru tije rotunde sau aero, un card microSD de 32 GB, cablu USB și buclă de siguranță.

Cycliq a anunțat că va primi comenzi începând cu 15 iunie iar livrările vor începe în august 2020. Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four + five =