Acum citesti
Lucian Logigan este noul campion național de XCO

Cea mai înaltă stațiune turistică din România a fost weekend-ul trecut locul de desfășurare al Campionatelor Naționale de Cross-Country Olimpic. Întrecerea a fost deschisă atât amatorilor, cât și sportivilor profesioniști, în cursa celor din urmă Lucian Logigan (Pro Cycling Geiger) reușind să se impună.

logigan_lucian

Logigan continuă parcursul bun din acest sezon și bifează pe lângă curse ca Prima Evadare, Brașov XCM sau Surmont MTB Challenge și victoria în Campionatul Național de XCO. El a completat cele 7 ture ale întrecerii într-o oră și 29 de minute. Podiumul cursei a fost completat de co-echipierul său, Tudor Oprea, sosit la peste un minut în sapte, în timp ce Robert Dobai (NoMad-Merida) a ocupat locul al treilea.

De asemenea, și Zsuzsa Gyurka a fost una din vedetele întrecerii, adăugându-și cel de-al 16-lea titlu național din carieră.  “Mă bucur că mi-am adăugat cel de-al 16-lea titlu în palmares. Cifra aceasta îmi poartă noroc, pentru că această victorie a venit chiar la vârsta de 16 ani. A fost un traseu foarte tehnic, cu multe urcări și coborâri, dozarea efortului în funcție de moment fiind foarte importantă. După mine, acesta este unul dintre cele mai dificile trasee din România”, a spus Zsuzsa.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 5 =