Acum citesti
Look pariază pe confort: 675

Francezii de la Look au prezentat acum câteva zile noul model 675, o cursieră orientată spre confort, sau endurance-bike, după cum se numește această nouă tendință. Pe lângă faptul că este un high-end, un alt avantaj este că aspectul nu îi trădează caracteristicile mai puțin agresive specifice unei biciclete din această clasă.

Look a introdus la acest model tija de ghidon A-Stem, care creează o linie armonioasă împreună cu top tube-ul, lucru care potențează confortul. Mai mult, respectiva pipă poate fi ridicată sau coborâtă cu până la 3 centimetri, adică un interval total de reglaj de 6 centimetri.

Look 675 beneficiază de bottom bracketul Press Fit BB86, cablurile pentru frâne și schimbătoare trec prin interiorul cadrului, iar bicicleta este compatibilă atât cu setul electronic al celor de la Shimano, Di2, cât și cu cel al celor de la Campagnolo, EPS.

Bascula cadrului este vârful de lance al confortului pe care acest model îl oferă, inginerii francezi implementând tehnologia Dual Confort and Stifness Concept 2 (DCSC 2) care presupune aplatizarea seatstay și chainstay-ului. Greutatea cadrului este de 1150 de grame, iar a furcii de 350 de grame. Echipată cu Shimano Ultegra, probabil Di2, prețul cursierei Look 675, disponibilă din octombrie va fi de circa 4.000$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − fifteen =