Acum citesti
Last Coal, un full-suspension pentru enduro

Last Bikes este o companie mică, localizată în Germania, la Dortmund, iar modelul de față, Coal, a debutat după campania de strângere de fonduri pe Kickstarter (pentru hardtail-ul Fastforward), o campanie de succes. Publicul a apreciat mult produsul, iar secretul constă aparent în prețul de achiziționare, mai mic decât al produselor lansate de brand-urile premium (Coal pornește de la 2.800 de euro, bicicleta completă).

last-coal-3Despre ce este vorba? Coal este o bicicletă de enduro, la care s-a muncit intensiv, durata de dezvoltare fiind destul de mare. A ieșit la iveală o bicicletă cu un chainstay foarte scurt, de 428mm și cu un headtube amplasat la 65 de grade. Aceste date promit a face din bicicletă una foarte jucăușă și manevrabilă. Seat tube-ul este mic pentru a permite o mai mare libertate de mișcare pe bicicletă, iar amplasarea acestuia este la 75 de grade. Mai mult, construcția suspensiei de spate permite montarea unui amortizor mai mare, precum CCDB Air CS sau Rock Shox Vivid Air, alături de un suport pentru bidon.

last-coal-2Prinderea roții de spate se poate face atât cu ax clasic de 142mm, cât și cu butuc Boost, de 148mm. Bicicleta poate fi livrată în trei echipări distincte, cea mai ușoară cântărind 12.5 kg. Acestea vor fi disponibile începând cu luna februarie, dar rezervările se pot face încă de pe acum.

last-coal-1via Last Bikes

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 4 =