Acum citesti
Kuota Kom 2010

Kuota Kom 2010

Modelul Kuota Kom se aseamana foarte mult cu modelul de fabrica pentru competitii Team AG2R. Acesta este modelul care reprezinta varful tehnologic atins de catre fabricantul italian. Modelul Kom reprezinta bicicleta cea mai usoara si cea mai avansata din punct de vedere tehnologic, pe care Kuota a construit-o vreodata.

Iar daca stai sa te gandesti la cadrul acesteia, care cantareste doar 900 de grame, atunci chiar ii putem crede pe cuvant cand afirma ca au utilizat cele mai avansate materiale pentru constructia acestuia.

Dupa ore indelungi de studii, simulari pe computer si dar si teste foarte dure pe sosea, Kuota a dat nastere unui model de cursiera foarte avansat al carei triunghi al cadrului beneficiaza de o structura monococa.

Cadrul este disponibil in cinci dimensiuni distincte, de la marimea XS pina la marimea XL. Din punct de vedere al aspectului, se poate opta intre patru modele : cel prezentat mai sus, replica Team AG2R, modelul Di2, white si clear, cel din urma fiind dedicat celor care iubesc simplitatea.

Mai multe detalii poti obtine direct pe site-ul celor de la Kuota, unde poti consula intreaga gama de cursiere. Acestia ofera de asemenea biciclete pentru triatlon, ciclocross si un singur model pentru munte, denumit Kaya. Acesta beneficiaza asa cum te asteptai, tot de un cadru realizat din carbon.

via | Kuota

Vezi Comentarii (3)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen + 9 =