Acum citesti
Kona Raijin 2012

Un nou model de 29er va intra pe piață din primăvara viitoare. Este vorba despre Kona Raijin, un hardtail fabricat din titaniu. Compania producătoare are o lungă istorie în designul cadrelor din acest material, dar și o creativitate bogată privindu-le, așa că Raijin 2012 vine cu o grămadă de elemente cel puțin încântătoare.


Raijin este numele zeității japoneze care patronează tunetele și fulgerele și, la fel ca și această divinitate, bicicleta promite a fi trăsnet. Prin acest model, Kona și-a dorit să pună în folosință la maximum calitățile pe care le prezintă titaniul. Așadar, a rezultat un 29er rapid, eficient, simplu și teribil de distractiv.
Cadrul Raijin va fi disponibil din aprilie 2012 la un preț care gravitează în jurul valorii de 1.899$. Un cadru de 18 inchi va cântări circa 1,8 kilograme. Culoarea va fi specifică titaniului, adică având un aspect neprelucrat, și va avea un logo Kona.
Titaniul și designul cadrului sunt două elemente care echilibrează perfect rigiditatea și manevrabilitatea în cazul unui mountain bike pentru trail. Practic, Kona Raijin este sinergia cunoștințelor despre 29ere, hardtail-uri și titaniu, cu un rezultat care te duce la o singură concluzie: este o bijuterie de bicicletă!
Câteva detalii despre cadru:
–    Bottom Bracket BB30
–    Tijă de șa de 27.2 mm
–    Cadrul este gândit pentru o furcă de 100mm cu lower cup de 1.5 inchi
–    Dropout-uri mai lungi, ce permit tensionarea lanțului prin ajustarea poziției roții de spate
–    Disponibil în 5 mărimi: 16, 18, 19, 20 și 22 de inchi

Via konaworld.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × one =