Acum citesti
Kona pariază și pe titan în 2014: Ti Explosif 27.5

Destui utilizatori de bicicletă sunt gata să renunțe la câteva sute de grame în schimbul unei durabilități în timp similară cu cea din ceea ce am numi „vremurile bune”, iar candidatul ideal pentru a da formă acestor biciclete este, printre alții, titanul. Un nou model modern de mountain bike, aparținând celor de la Kona de data asta, face uz de acest metal, fiind vorba despre Ti Explosif, parte a valului de roți 27.5 inch.

kona_ti_explosif

Calitățile titanului rămân aceleași, metalul reușind să se distingă prin echilibrarea mai mult decât mulțumitoare a greutății, rigidității și a durabilității, lucruri care vor fi valabile și pentru Explosif. Kona a externalizat producția acestui cadru către specialiștii americani de la Lynskey, care se ocupă cu asamblarea manuală a tuturor cadrelor lor. De asemenea, Ti Explosif se inspiră ca geometrie din „oțelul” Explosif, reintrodus sezonul trecut în gama Kona.

Ti Explosif dorește a fi o bicicletă agresivă de trail, cu manevrabilitate sporită mulțumită roților de 27.5 inch, a unghiul head tube-ului de 68 de grade și a chainstay-ului de 420mm. Cadrul este compatibil cu axurile de 12×142 sau 12×157 și i se oferă și garanție pe viață pentru defecte de construcție.

Via Kona

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + twenty =