Acum citesti
K-Edge Top Tube Mount permite montarea computerelor Garmin și Wahoo pe toptube

Tocmai a mai apărut un motiv pentru care producătorii ar trebui să includă prinderi de accesorii pe toptube-ul bicicletelor. Cei ce nu folosesc aceste prinderi pentru a transporta un bagaj pot folosi acest loc pentru a monta computerul, mai ales pe offroad. Este vizibil perfect din șa dar este mult mai protejat în eventualitatea unei căzături.

Cu tot mai multe biciclete pe piață ce oferă prinderi sus pe toptube, K-Edge spune că au primit cereri destul de multe pentru o prindere de computer în această poziție. Acest lucru pare logic deoarece dacă posibilitatea unei căzături e mare, montarea GPS-ului pe ghidon sau în fața acestuia poate fi rețeta perfectă pentru dezastru. Probabil că nu va fi un sistem de montare extrem de popular, dar o nouă opțiune e mereu binevenită. Sistemul de montare pe toptube va fi disponibil la prețul de 39.99 Euro.

Sistemul e oferit cu adaptoare pentru Garmin și Wahoo, discurile de plastic fiind proiectate să protejeze sistemul de prindere al computerului în caz de accident. Există și un punct de prindere special pentru lesa de siguranță.

Sistemul e construit CNC în Boise, Idaho, USA, este disponibil doar în culoarea neagră, are garanție pe viață și conține toate șuruburile de prindere necesare.

Proiectat să funcționeze cu orice mărime de computer, sistemul oferă mai multe poziții de montaj pentru a regla totul după preferințe.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 1 =