Acum citesti
Juliana Bikes: un brand renăscut care vine cu 4 modele noi de biciclete pentru femei

Fetele pasionate de pedalatul la munte au acum un real motiv de bucurie. Juliana Bikes revin în afaceri și o fac în stil mare: nu mai puțin de 4 modele noi vor fi disponibile, în mai multe versiuni, din care 3 full suspension-uri și un hardtail.

Brand-ul aparține campioanei mondiale Juliana Furtado, care s-a retras din viața competițională în 1997 și care a început o colaborare cu cei de la Santa Cruz pentru a produce biciclete specifice femeilor, în 1999. În prezent, Juliana colaborează în continuare cu cei de la Santa Cruz, de aici și similitudinile cu cadrele producătorului american.

Juliana Furtado este vârful de gamă, împrumută cadrul lui Santa Cruz Blur LT, cu o cursă de 125 de mm și roți de 27.5 inch. Vor exista trei echipări diferite, Terco, Segundo și Primeiro, iar ultima dintre cele menționate va fi oferită pentru 5.999$.

A doua pe listă este Juliana Joplin, cu roți de 29 inch, o cursă de 100 mm și care este proiectată tot cu o suspensie de tip VPP, asemenea modelului Furtado. Modelul de top din gama Joplin, Primeiro, va fi oferit pentru 5.399$.

Versiunile de top ale celor două modele vor fi livrate cu cadru de carbon, pe când versiunile Segundo și Terco, vor beneficia de un cadru din aluminiu.

Ultimul full suspension, dar nu cel din urmă, este Juliana Origin, un 29er cu suspensii de 100 mm, dar care este construit doar cu un cadru din aluminiu și este gândit pentru persoanele mai scunde (începând cu 1.42 m). Versiunea XS va fi echipată cu roți de 26 de inch, pe când versiunile cu cadru mai înalt, vor avea roți de 29 de inch. Modelul de top va fi oferit pentru 2.399$.

Și pe același principiu este disponibil și hardtail-ul Nevis: versiunea cu cadru mic XS va avea roți de 26 de inch, pe când versiunile S și M vor rula pe roți de 29 de inch. Costul pentru modelul de top este de 2.099$.

Poți afla toate informațiile despre aceste biciclete pe julianabicycles.com.

via Juliana

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × four =