Acum citesti
Jolanda Neff se alătură Kross Racing Team

Această veste m-a izbit ieri dimineață, necesitând 24 de ore ca să-mi revin pentru a o scrie. Deși aceste mutări de la o echipă la alte sunt ceva normal de la uns ezon la altul, trebuie să recunosc că cei de la Kross au făcut o mișcare importantă, aducând-o pe Jolanda Neff în echipă. Astfel, pentru polonezi, vor concura în continuare Maja Wloszczowska și Fabian Giger, foști colegi ai Jolandei în trecut.

joalnda-neff-kross
Joalnda Neff alături de noul său Kross Level B+.

Jolanda Neff a fost medaliată cu aur, în 2015, la Jocurile Europene de la Baku și a fost Campioană Mondială doi ani la rând, în 2014 și 2015. Ea va primi un Kross Level B+, noul hardtail dezvoltat de polonezi, care cântărește doar 7,9 kg. Aceasta a declarat că de abia așteaptă să înceapă sezonul alături de noii colegi de echipă, de fizioterapeuți, de mecanici, de fotografi și de team manager, despre care a menționat că sunt adevărați profesioniști.

joalnda-neff-kross-1
Jolanda poate și așa…
joalnda-neff-kross-2
…sau așa!

Maya Wloszczowska se află momentan în vacanță, după un sezon cât se poate de reușit: argintul la Jocurile Olimpice la Rio și locul 4 în clasamentul UCI. Fabian Giger pe de altă parte, a aderat la echipa Kross anul acesta și a reușit să termine sezonul pe locul 9 în clasamentul UCI. Jolanda este cea mai tânără membră a echipei (cu 10 ani mai tânără decât Maja), iar cu o astfel de echipă pregătită pentru 2017, cei de la Kross au toate șansele să spere la rezultate importante.

via Kross

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 − 4 =