Acum citesti
Joi la Biketalks învăţaţi reţete noi de preparate pentru tură

12647156_593809244100545_185116572297580067_n Joi, 4 februarie, de la ora 19, toţi cei interesaţi se mobilizează pentru un schimb de reţete!
Batoanele, gelurile și tabletele efervescente rămân pe rafturile magazinelor și se va discuta despre ce ne putem pregăti singuri atunci când ieșim la ture pe bicicletă sau când ne războim prin concursuri. Și pentru că este vorba şi de un schimb de rețete, toată lumea e invitată să vină cu sugestii homemade și, de ce nu, dacă doriti, chiar să pregătiți ceva. Da, asta înseamnă că o să fie un BikeTalks cu degustare.

Două vorbe despre cei trei prieteni se vor gospodări să prepare ceva câte și care vor povesti despre obiceiuri lor de alimentație:

Angela Stamatie
– este o persoană activă și cu o agendă extrem de încărcată; cu toate astea, nu își aduce scuze și nu zice pas mișcării: aleargă, înoată si bineinteles, biciclește. Este pasionată de preparatele raw vegane și este direct preocupată de a avea o viață sănătoasă. Motto-ul care o inspiră: “Do more than just exist”.

Mihai Godeanu
– este un foarte bun alergător, care mai nou migrează si spre triatlon. Pentru 2016 și-a pus ca target un IronMan, iar acum se antrenează de zor pentru Oradea. Mihai este o persoană care nu crede în limite. Este vegetarian de mai bine de 7 ani și cu toate astea aleargă toți munții care îi ies în cale, iar UTMB –ul (Ultra – Trail du Mont-Blanc) este aproape piece of cake pentru el.

Eduard Măgdăliniș.
– Edi bifeaza a doua editie in care e invitat la BT. Marți a vorbit despre nutriția sportivă, iar joi vă va surprinde cu un aliment pe care să îl consumați în timp ce petreceți ore în șir pe bicicletă.
Edi este un sportiv care nu e pasionat de alimentatie, ci este maniac cu aspectul ăsta. Mănâncă pentru a trăi și niciodată invers.

Pe lângă ei sperăm să fie cât mai mulți dintre voi care să dea “join-in” inițiativei cu gătitul. Cu siguranță efortul vostru vă va fi apreciat.
Vă încurajăm să ne scrieți rețete, dacă nu reușiti să ajungeți la eveniment. Vom face o colecție pe care o vom împărtăși pe FB cu restul iubitorilor de bicicletă și mișcare, în general.

Sunteţi Puteţi să vă înscrieţi la eveniment pe pagina acestuia de Facebook.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × three =