Acum citesti
Jerome Clementz este marele câștigător al Enduro World Series

Primul sezon al Enduro World Series, devenită între timp una dintre cele mai cunoscute competiții de enduro din lume, a fost câștigat de către Jerome Clementz (Cannondale Overmountain) și nu oricum ci ducând o luptă acerbă cu Jared Graves (Yeti Racing). În prima cursă din ultima etapă, Jerome Clementz era cu 0.1 secunde în urma lui Graves, reușind până la final să recupereze timpul și chiar să-l depășească pe australian. De altfel, cei doi sunt responsabili pentru spectacolul de care am avut parte în acest sezon în cadrul Enduro World Series.

jerome_clementz

Pe locul 6 s-a clasat Nicolas Lau, dar asta după ce a fost penalizat în prima zi și a ajuns pe la mijlocul clasamentului. Cu toate acestea, a recuperat puternic în a 2a zi de concurs, ocupând un respectabil loc 6 și venind cu un avans de 9 secunde față de al 2lea clasat. Din păcate, penalizarea l-a tras în jos. Locul 3 a fost ocupat de nimeni altul decât Fabien Barel (Canyon Enduro Team), urmat de Martin Maes (GT Factory Racing) pe locul 4 și Remy Absalon (Commencal), pe locul 5.

tracey_moseley

La categoria fetelor, Tracey Moseley de la Trek Factory Racing a reușit să câștige 5 din cele 7 curse, încheind astfel campionatul pe primul loc, la o distanță totală de doar 4 minute față de Jerome Clementz.

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight + 17 =