Acum citesti
“I’Velo” la Timisoara

Raiffeisen Bank si Asociatia Green Revolution, in parteneriat cu Primaria Municipiului Timisoara lanseaza azi, programul de bike-sharing “I’Velo” la Timisoara.

ivelo_timisoara

La fel ca si in 2012, in Timisoara vor fi doua centre de inchiriere I’Velo, primul va fi amplasat in Parcul Copiilor iar cel de-al doilea in parcarea Hotelului Timisoara. Cele doua centre vor fi interconectate si vor pune la dispozitia timisorenilor 100 de biciclete.

“Din 2010, cand am lansat I’Velo, si pana in prezent putem spune ca am reusit sa aratam ca bicicleta nu este doar mijloc de agrement, in week-end, ci chiar mijloc de transport la si de la serviciu. Vrem sa ii incurajam pe oameni sa foloseasca in continuare cat mai mult bicicleta, sa isi lase masinile acasa si sa pedaleze pentru sanatatea lor si a orasului lor”, a declarat Corina Vasile, Director Comunicare si Relatii Publice Raiffeisen Bank

Extinderea proiectului I’Velo la Timisoara in 2012, cu doua centre interconectate a fost un succes, astfel ca si in acest sezon velo timisorenii se vor putea bucura de cele 100 de biciclete din centrele I’Velo din Parcul Copiilor si parcarea Hotelului Timisoara. Ii asteptam in numar cat mai mare, sa aratam impreuna ca romanii vor sa pedaleze si isi doresc bicicleta ca mijloc de transport alternativ.“ a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

via I’Velo

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − six =