Acum citesti
ION Scrub Amp: încălțăminte nouă pentru MTB

Noii ION Scrub Amp au fost anunțați de curând, aceștia venind cu un obiectiv foarte ambițios: să reprezinte una dintre cele mai performante perechi de încălțăminte pentru pedalele flat din cele construite până în prezent. Un obiectiv destul de greu de atins având în vedere concurența foarte mare. Însă cei de la ION susțin că au reușit asta.

În centrul atenției s-a palsat întrunirea mai multor calități, aceștia trebuind să ofere un balans ideal între aderență, confort, protecție și design. Și să pui toate aceste calități într-un singur produs, nu-i treabă ușoară. Talpa a fost reproiectată, căci aceasta este suprafața de contact cu pedala – de altfel și cea mai importantă calitate dat fiind faptul că reprezintă aderența. Noua talpă Pin Tonic Sole 2.0 are acum un profil diferit și un mix de cauciuc mai eficient față de talpa mai veche. Chiar și în condiții de umezeală aceasta ar urma să facă față cu brio provocărilor.

Talpa intermediară, botezată EVA, oferă protecție împotriva vibrațiilor, iar partea din față, este mai dreaptă, pentru mai multă aderență pe pedală. Partea frontală este foarte bine ranforsată, oferind o protecție excelentă împotriva loviturilor care pot apărea pe traseu de la pietre sau rădăcini.

Cu o greutate de 440 de grame, noii Scrub Amp vor avea un preț de achiziție de aproximativ 150 de euro. Sunt disponibili în dimensiuni de la 36 până la 47 și în culorile negru, Rusty Leaves, Deeper Ocean sau multicolor, precum cei din imagini.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 + 10 =