Acum citesti
Insta360 GO 3 este remacabil de mică și vine în culoarea neagră

Chiar dacă ai o cameră de acțiune cu care produci videoclipuri pentru canalul tău, poți lua în calcul și aceasta cameră Insta 360 GO 3. Este foarte mică, dispune de un ecran pentru vizulizarea fișierelor și acum vine și în culoarea neagră.

Insta360 GO 3 – Detalii

Are aceleași caracteristici precum modelul în culoarea albă. Pachetul include o carcasă pentru încărcare care are atașat un ecran pentru selectarea modurilor de filma pe care poți vizualiza și filmările pe care le-ai facut cu câteva momente în urmă.

Doar camera, nu tot pachetul, cântărește 35 grame, iar spatele acesteia este alcătuit dintr-un magnet pentru montarea ușoară pe diferite prinderi. Spre exemplu, prinderea poate fi pusă pe sub tricou și camera se va atașa magnetic de aceasta. Un aspect curat pentru o filmare ca la carte de pe piept. Poate fi atașată și pe cască sau ghidon.

De menționat este că, aceste model în culoarea neagră va fi mai greu de găsit, iar prețul de achiziție este de 371 euro (64GB) sau 398 euro (128 GB). Ambele variante de preț includ mai multe prinderi.

Via Insta360

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty + thirteen =