Acum citesti
Înscrierile pentru Maratonul Vinului se încheie joi. De ce să participi

În primul rând, ajuns la a sasea ediţie, Maratonul Vinului este un concurs MTB cu scop caritabil. Acesta va avea loc Sambata 14 Mai 2016, în localitatea Urlaţi din judeţul Prahova, printre dealurile, podgoriile şi cramele din zonă. Startul se va da la ora 10.30 dimineaţa.

FB eventApoi, cursa este de tip XCO şi constă în mai multe ture de aprox. 18 km. Pe lângă cele două trasee competitive de 36km (2 ture) şi 54km (3 ture), ca şi la editia de anul trecut participanţii pot opta şi pentru o a treia variantă: o singură tură de 18km, fără cronometrare şi fără podium, recomandată cicliştilor mai puţin experimentaţi.

În premiera, anul acesta copiii vor avea traseelor lor. Copiii mici vor participa pe un traseu de cca. 4 km, special amenajat în împrejurimile orasului Urlaţi şi prin gradina conacului Bellu, în timp ce copiii mari vor putea lua startul pe tura standard de 18 km.

Ca o noutate, toţi participanţii de la MarVin 2016 vor fi beneficiarii unei polite de Asigurare de Accidente – INK- CERTASIG. Structura acoperirilor şi limitele de raspundere pot fi consultate în Regulament.

IMPORTANT: înscrierile se încheie joi 12 mai, la orele 12:00, la prânz, așadar grăbește-te dacă dorești să prinzi un loc la linia de start. Toate informațiile le găsești pe site-ul oficial.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten + twenty =