Acum citesti
Informații noi despre Sram Grip Shift

Sram a trimis informații și date tehnice noi despre noile manete de schimbătoare Grip Shift. După cum anunțam în urmă cu câteva săptămâni, acestea vor fi disponibile pentru gamele de componente X0 și XX.

Setul Sram XX Grip Shift 2×10 câmtărește 207 grame cu tot cu cabluri și prinderi, sistemul de cabluri este sigilat, va avea un înveliș din carbon, va beneficia de rulmenți și va fi livrat cu manșoane blocabile (+80 de grame).

Sram X0 se bucură de aceleași specificații și greutate, cu mențiunea că învelișul este realizat din aluminiu. Sram anunță și noile tehnologii care vor înzestra schimbătoarele Grip Shift: Speed Metal, Rolling Thunder și Jaws. După cum poți vedea și în imaginea de mai jos, sistemul intern ce poartă denumirea de Speed Metal va fi realizat din metal, oferind o durabilitate mare. De asemenea, precizia schimbătoarelor este excelentă.

Rolling Thunder se referă la utilizarea rulmenților, meniți să ofere reprize de rotire cu zero frecare și fără joc. Va fi necesar un efort mai mic din partea ciclistului să schimbe vitezele. Durata de viață a schimbătoarelor va fi mare, datorită acestei tehnologii.

Jaws se referă la partea de prindere a manetelor de manșoanele care vor fi livrate odată cu produsul. Pot fi asamblate foarte ușor și conectează maneta și manșonul într-o singură componentă.

Prețurile pentru Sram X0 (indiferent de versiunea) sunt de 206 euro/set, iar pentru Sram XX de 270 euro/set.

Noile Sram Grip Shift XX și X0 sunt primele din lume concepute pentru 10 pinioane.

via Sram

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − 15 =