Acum citesti
Zéfal anunță mini tool-ul AFA 8 Plus instalabil sub bidonul de apă

Francezii de la Zéfal au scos pe piață un nou accesoriu pentru biciclete, mai precis setul AFA 8 Plus, un accesoriu + multitool care se poate monta dedesubtul suportului pentru bidonul de apă. Sistemul este rapid și sigur și face ca multitool-ul să fie la îndemână pentru acele mici reparații de făcut pe marginea drumului. Minitool-ul conține sculele de bază de care ai în general nevoie plus presa de lanț.

Setul Zefal AFA 8 Plus are pun profil îngust care se potrivește bine dedesubtul bidonului de apă. Sculele vin fixate în interiorul unei incinte din plastic, pe care o poți instala fie deasupra bidonului, fie dedesubt, în funcție de cum ai loc în cadrul biciclete.

Zefal AFA 8 Plus conține o șurubelniță plată, imbusuri de 2; 2,5; 3; 4; 5 și 6 mm și un torx T25. Minitool-ul în sine are sub 8 cm lungime și 5 cm lățime. Presa de lanț este compatibila cu lanțuri de la 8 la 12 viteze. Mai mult, tool-ul are inclus și un desfăcător de capace!

Suportul multitool-ului este fabricat din plastic întărit dimensiunile fiind de 23,5 cm lungime cu 5,6 cm lățime. Instalat sub bidonul de apă, acesta va fi ridicat cu câțiva milimetri (setul vine cu șuruburi mai lungi). După ce iese de sub bidon, suportul se mărește la o grosime de 18 mm, unde stă multitool-ul. Dacă îl instalezi deasupra, acesta va sta între cadru și partea de sus a bidonului. Dacă îl instalezi invers, acesta se va extinde cu aproximativ 15,5 cm sub bidon.

Noul Zefal AFA 8 Plus are un perț anunțat de 45 euro, greutatea totala fiind de 154 g.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 + eleven =