Acum citesti
WTB lansează anvelopa mtb Riddler de 27.5” pentru rulaj rapid pe uscat

WTB ne informează că a lansat noua anvelopă denumita Riddler pentru biciclete de munte în dimensiunea 27,5 inch cu 2.4. Noua anvelopă WTB, denumita după numele atletului Nathan Riddle, dispune de o suprafaţă centrală rapidă alcătuită din protuberanţe cu densitate mare, gândită pentru o rulare rapidă, la care se adaugă margini cu profil şi protuberanţe mai înalte pentru aderenţă sporită pe viraje. Noua WTB Riddler este gândită în special pentru a fi folosită pe spate şi seamănă puţin cu modelul Thunder Burt de la Schwalbe.

wtb Riddler 27.5 03

Compania a dorit să obţină o anvelopă care să combine caracteristicile rapide ale modelului Beeline la care să se adauge proprietăţile bune la viraj ale modelului Vigilante. Aici a intrat în scenă Nathan Riddle care a pus bazele noii anvelope WTB Riddle, anvelopa rapidă pe drept şi aderentă pe viraje.

Noile WTB Riddler 27.5” x 2.4 vor fi disponibile în două variante:

  • Riddler 2.4 27.5” TCS Light – în varianta WTB Lightweight Casing, dual compound, cauciuc Dual DNA, greutate 868 g, preţ recomandat 67,95$;
  • Riddler 2.4 27.5” TCS Tough – în varianta WTB Enduro Casing (două straturi Lightweight Casing), dual compound, cauciuc Dual DNA, greutate 1.108 g, preţ recomandat 76,95$.
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen + 7 =