Acum citesti
Wolf Tooth lansează ghidajul de lanț LoneWolf Aero pentru transmisiile gravel 1x

Rolul noului chainguide Wolf Tooth LoneWolf Aero este să țină lanțul la locul lui pe foaia transmisiei folosind un ghidaj din plastic care stă suficient de aproape de lanț împiedicându-l să sară, dar fără a fi nevoie să-l acopere în întregime.

Wolf Tooth LoneWolf Aero este produs din aluminiu având la capăt ghidajul din plastic ce poate fi înlocuit dacă se uzează sau deteriorează.

Proiectat special pentru transmisiile 1x gravel, ciclocros și șosea, chainguide-ul se fixează de cadru folosind montantul unde se prinde, în mod normal, schimbătorul față. Noul chainguide este compatibil cu foi rotunde sau ovale, de la 38 la 62T. Wolf Tooth oferă și coliere cu diametrele de 28,6; 31,8 și 34,9 mm ce se pot atașa pe țeava seat tube la bicicletele care nu au montantul din fabrică pentru schimbătorul față.

Pentru a putea instala ghidajul Wolf Tooth LoneWolf Aero în poziția corectă, de 2 mm deasupra lanțului, ținând cont și de mărimea foii, exista trei variante de dimensiuni pentru el:

  • Low Sweep – 38-52T
  • Mid Sweep – 54-58T
  • High Sweep – 60-62T

Reglajele se pot face cu ajutorul a două șuruburi care permit ajustare spre interior/exterior, dar și a unghiului, permițându-ți să rotești ghidajul pentru a oferi “acoperire” maximă a lanțului.

Prețul noului Wolf Tooth LoneWolf Aero este de 225 lei la care se mai adaugă livrarea în valoare de 92,38 lei. Greutatea anunțată este între 29 și 33 lei în funcție de mărime.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × two =