Acum citesti
Vrem să-ți cunoaștem bicicleta!

După ce-am văzut bicicletele prezente la Prima Evadare, mi-am dat seama că sunt mulți care se pot mândri cu partenerii de concursuri sau de plimbări. De aceea, am decis să deschidem această galerie foto pentru ca tu să poți arăta tuturor bicicleta pe care pedalezi.

Procedura este foarte simplă: accesează această pagină, apoi urcă o fotografie, cea pe care o consideri ca fiind cea mai reușită. Suntem deja curioși!

 

Vezi Comentarii (9)
  • Nu inseamna ca daca au dat peste 3000 ron pe o bicicleta sunt si rideri buni ! 🙂
    Oricum eu raman la parerea ca poti sa-ti faci singur o bicicleta buna, comoda, exact pentru ceea ce vrei tu sa o folosesti, din piese, si iese mai buna decat una cumparata de-a gata !

  • Nu cred ca cineva care a dat 3000 ron pe o bicicleta numai ca sa aiba cu ce sa se laude iese din casa cu bicicleta prea mult, si nu este atat de interesat de site-urile de specialitate. In consecinta m-as mira daca ar sti unde sa posteze o poza 🙂 Eu unul cred ca cei care au postat poze pe aici stiu si sa mearga pe ele.
    In afara de cazul in care chiar stii ce faci, sansele sa pui cap la cap o bicicleta echilibrata sunt foarte mici, si este cu atat mai greu cu cat bugetul este mai mic. Ca sa nu mai pomenesc ca piesele cumparate individual sunt mult mai scumpe decat o bicicleta intreaga oferita de un producator care comanda piese in cantitati mult mai mari.

  • @ sundried , poti face o bicicleta calumea in timp, daca ai rabdare sa pandesti ofertele, mai ales iarna.

    RS4 la asta s-a referit, nu a zis ca iesi mai ieftin, a zis ca ti-o faci exact asa cum vrei. Bicicletele din comert sint mai rentabile, dar tot mai trebuie sa schimbi una, alta sa o faci exact pe gustul tau.

  • pai fratilori nici eu n-am bicicleta de 2mii de euro si mi-e rusine sa pun poza mea cu bicicleta mea ca l-am cumparat max cu 700ron 🙁 si deja il am de 5 ani :))

  • Nu a spus nimeni de vreo regula despre ce biciclete sa se posteze si in ce categorii de pret ! postati fiecare ce aveti, nu toti avem bani sau biciclete de competitii ! multumesc edd_lg , tu ai inteles unde am vrut sa ajung ! si mie mi-ar conveni sa pun banii jos pe una care sa ma tina o viata fara interventii majore ! dar nu toti au zeci de mii de euro pentru o bicicleta !

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × one =