Acum citesti
Sram prezintă noile frâne Level TLM Black

Sram Level au deja o istorie pe piață fiind folosite spre victorie de mai mulți cicliști câștigători de campionate. Noile Level TLM Black sunt gândite să facă față solicitărilor intense regăsite la concursurile de nivel mondial de cross country și light trail. Puterea de frânare și modulația vin prin intermediul manetei din aluminiu Level TLM, acționării DirectLink™, a lichidului de frână DOT 5.1 și a noului etrier monoblic cu două pistoane.

Tehnologia folosită este aceeași utilizată și la frânele Guide, spre exemplu pistoanele sau rezervorul. Designul utilizat oferă o răcire mai bună și promite frânare fără „fade” pentru întreaga zi. De asemenea tehnologia Bleeding Edge™ face ca întreținerea și aerisirea frânelor să devină foarte simplă.

Greutatea anunțată este de 356 grame (pentru instalare direct mount și conductă de 800 mm), maneta fiind din aluminiu. De asemenea etrierul este fabricat dintr-o singură piesă din aluminiu și găzduiește două pistoane, culoarea este gri închis.

Discurile de frână folosite la Level sunt CenterLine, iar pe ele frânează plăcuțe organice cu spate din oțel. Poate fi utilizată o serie întreagă de mărimi de discuri: 140 (spate), 160, 170, 180 sau 200 mm. Lichidul de frână folosit este DOT 5.1. Pentru a regla distanța de la manetă la degete este nevoie de scule. Prețul recomandat este de 207 euro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 + three =