Acum citesti
Sour lansează furca din carbon The Business, special pentru gravel biking dur!

Germanii de la Sour voiau o nouă furcă pentru bicicleta lor de gravel cu cadru din oțel. Însă nu voiau orice ci ceva mai robust, întrucât turele lor de gravel tindeau să fie cam extreme. Așa că au creeat “The Business”, o furcă robustă din carbon, gândită să treacă până și cele mai severe examene EFBE Tri-Test.

Noua Sour The Business este o furcă rigidă din carbon pentru bikepacking, gândită să fie optimă pentru bicicletele de gravel. La exterior furca arată normal, dar Sour ne asigură că deși este foarte robustă, fiind din carbon este și destul de ușoară, permițând astfel viteză mai mare pe traseu.

Noua Sour The Business pentru gravel dispune de un steerer de 1,5” conic, ghidare semi-internă pentru conducta de frână și cablul electric pentru dinam, trei montanți pe fiecare parte și spațiu pentru anvelope cu mărime maximă de 700c x 55mm.

La șuruburile de prindere, cele de jos trec complet prin piciorul furcii, asta însemnând că pot susține o greutate foarte mare. Sour spune că poți transporta bagaje de până la 7,5 kg pe fiecare parte a furcii. De asemenea, The Business este echipată cu montanți pentru aripă și un insert înlocuibil pentru axul roții de 12 mm.

Frâna care poate fi instalată este de tip direct flat mount pentru disc de minim 160 mm. Lungimea furcii axle-to-crown este de 403 mm, cu 45 mm offset. Greutatea anunțată este de 550 g. Prețul anunțat pentru această nouă furcă din carbon este de 450 euro, care va fi disponibilă în curând pe site-ul producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − thirteen =